Clinic en specialisme trainingen

Nieuws
Woensdag 7-9
 
Wil jij jouw technieken bijspijkeren en nieuwe skills aanleren? Meld je dan aan voor de BP Clinic Tour die op woensdag 12 oktober bij BHC Overbos door het Bakker Pruyser College* wordt gehouden door onder andere tophockeyers Mirco Pruyser en Billy Bakker! Inschrijven doe je via bpcollege.nl/evenementen/bp-clinic-tour-overbos.

Wil jij beter worden op jouw of op een andere positie? Meld je dan aan voor de BP Specialisme Training in de herfstvakantie. Op maandag, dinsdag en woensdag worden er van 10:00 uur tot 11:30 uur door het Bakker Pruyser College trainingen georganiseerd waarin jouw specialisme aan bod komt.

  • Maandag 17 oktober staat in het teken van verdedigen. Hoe kun je het best de bal afpakken, of je zelf positioneren ten opzichte van de tegenstander?
  • Dinsdag 18 oktober zal de training voor de middenvelders plaatsvinden. Omschakelingen, ballen onder druk aannemen en natuurlijk scoren komen dinsdag aan bod.
  • Woensdag 19 oktober is de spitsen training. Hoe krijg je de bal op de beste manier in het doel? De verschillende manieren om een doelpunt te maken zal je dan leren.

Je kunt je per dag inschrijven, maar je kan ook alle drie de trainingen meedoen. Wanneer je alle drie de trainingen meedoet*, kost dit slechts €75,-. (stuur in dat geval een bericht naar [email protected] voor een kortingscode).


* BP College is opgericht door Mirco Pruyser en Billy Bakker. De hockeykennis die Mirco en Billy meekregen gedurende hun carrière wilde zij overbrengen op de jonge gemotiveerde hockeyers van Nederland. Dit begon met trainingen en clinics, waarbij zij een aantal pylonnen en ballen in de kofferbak meenamen naar een club en de desbetreffende training of clinic gaven. Dit altijd met een eigen filosofie op hockey, met name het scoren. Inmiddels draagt BP College deze filosofie al 9 jaar met zich mee. Mirco en Billy, ondersteunt door een grote groep BP Top Trainers, dragen deze filosofie over tijdens de trainingen, clinics en kampen die vandaag de dag gedurende het gehele jaar plaatsvinden op verschillende hockeyclubs in Nederland.
 
Jeugd