Scheidsrechter examen #1 2022-23

Nieuws
Woensdag 7-9
 
Hierbij kondigen wij de eerste mogelijkheid aan om het  club scheidsrechter examen voor te bereiden en te doen. We nodigen alle leden die dit jaar 15 jaar worden of ouder zijn en geen scheidsrechter diploma hebben uit om via het KNHB College de opleiding voor Clubscheidsrechter te doen. Je krijgt hier een email over vanuit de KNHB.

Maandag 10 oktober 2022 19:30 - 21:00 
organiseren we een examentraining workshop op de club. Hier kun je vragen stellen en antwoorden krijgen. 

Woensdag 12 Oktober 2022 20:00 uur zal het examen digitaal worden afgenomen. Je hebt hiervoor een PC of tablet nodig met toegang tot internet maar je mag dit overal vandaan doen.

De datum is afgestemd met de technisch coordinator. In de week voor de herfstvakantie zijn er geen trainingen en kan iedereen dus meedoen aan het examen. Zet de data alvast in je agenda.

Voor ouders die ook examen willen doen om voor te bereiden op het zaalhockey seizoen of omdat je graag op het veld wilt fluiten is er ook een mogelijkheid mee te doen. Je dient eerst een vrijwilligers formulier op de website in te vullen om aangemaakt te worden in het systeem. Daarna kun je een email sturen aan de arbitrage commissie en zullen we een uitnodiging voor het KNHB College kunnen sturen. Wacht hier niet te lang mee want het examen is al over een maand.

Vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via [email protected]
 
Arbitrage