Sinterklaas Playback-dansfeest

Nieuws
Zaterdag 29-10
 
Hij komt, hij komt!

Op zondag 27 november a.s. is het weer zover, het grote Sinterklaas Playback-dansfeest op BHC Overbos! We beginnen om 15.30 uur, de zaal is vanaf 15.00 uur open. Het feest zal naar verwachting tot 18.00 uur duren.
 
Van alle O8, O9 en O10 teams verwachten de Sint en zijn Pieten ook dit jaar weer een spetterend optreden. Dus coaches en/of managers / begeleidend ouders van de O8, O9 en O10 teams, geef je snel op en laat vóór 18 november a.s. weten welk nummer jullie willen gaan playbacken/dansen voor Sinterklaas! Mocht je als coach zelf niet aanwezig kunnen zijn bij de playbackshow, een vriendelijk verzoek om zelf een vervanger(s) te regelen.
 
De Kabouters en Puppies zijn van harte welkom om gezellig te komen kijken en inspiratie op te doen voor hun optreden als ze later in de O8/O9-categorie spelen. Trainers van deze teams, laten jullie zo spoedig mogelijk weten of je met je team aanwezig zult zijn en met hoeveel spelers?
 
Dus teams, meld je team aan door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin duidelijk het nummer (en artiest) waarmee je team gaat optreden voor Sinterklaas. Graag ontvangt de muziekpiet een link van het nummer vanuit Spotify zodat we zeker weten dat we het juiste nummer hebben. Als blijkt dat een zelfde liedje door meerdere teams is gekozen dan volgt vanuit de Muziekpiet het verzoek om een ander liedje te kiezen. Wie het eerst reageert……. De Muziekpiet zal een bevestiging sturen van het liedje en daarna kan het niet meer gewijzigd worden.
 
Hartelijke groet van Sint en zijn pieten
 
Jeugd