Aanmelding zaalhockey 2023-2024

Nieuws
Dinsdag 12-9
 

Beste senioren en trainer/coach, manager of begeleidend ouder van O9 t/m O18 teams,

Het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen. Via deze weg willen we jullie informeren over het inschrijven van de teams voor het zaalhockeyseizoen 2023-2024.

De uiterste inschrijfdatum voor alle teams is maandag 25 september. Teams die zich na maandag 25 september aanmelden kunnen helaas niet meer deelnemen met het zaalhockey i.v.m. de deadline van de KNHB voor het inschrijven van hockeyteams.

Hoe kan ik mijn team inschrijven?

Stuur een e-mail met welk team, namen van de spelers die meedoen en die niet mee doen en namen van minimaal twee scheidsrechters naar [email protected].

Vanwege beschikbaarheid van materialen en trainingscapaciteit is het uitgangspunt dat een veldteam zich als zaalhockeyteam aanmeldt. In overleg met de zaalhockeycommissie en passend binnen de mogelijkheden kan voor te grote teams bekeken worden om deze teams te splitsen of samen te voegen.

Scheidsrechters

Zaalteams dienen zélf voor scheidsrechters te zorgen. Wij stellen elk team zelf verantwoordelijk voor het meenemen van één scheidsrechter naar elke zaalwedstrijd. Dit kan zijn een ouder/verzorger (met scheidsrechter kaart) maar ook andere scheidsrechters van de club. De arbitragecommissie biedt ieder jaar voorafgaand aan het zaalseizoen mogelijkheden tot het behalen van het spelregeldiploma. Raadpleeg hiervoor de site/app van Overbos of mail met de arbitragecommissie.

De namen van twee scheidsrechters moeten voor de inschrijfdatum bekend zijn bij de zaalhockeycommissie.

Begin deze week al met het inventariseren binnen het team welke spelers er wel/niet willen zaalhockeyen en welke ouders/verzorgers en andere bekenden jouw team willen fluiten. Wacht hier dus niet te lang mee.

Voor de zaalhockey dient apart contributie betaald te worden. Zie hiervoor informatie op de website 

Op de site van Overbos is een uitgebreide beschrijving over zaalhockeybeschikbaar.

Indien er vragen zijn kun je die stellen aan de zaalhockeycommissie.

Succes en we zien de inschrijvingen graag tegemoet!


 
Zaalhockey