MC4 Kampioen in de slotminuten

Nieuws
Dinsdag 28-5

Tot de laatste minuut was het spannend dit seizoen! Overbos MC4 speelde thuis de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen mede-koploper Bloemendaal.

Met rust was het 1-1 en het werd zelfs 1-2. In de laatste 8 minuten van de wedstrijd maakte Overbos MC4 de gelijkmaker en vervolgens de 3-2. De wedstrijd eindigde met 2 strafcorners voor de tegenstander, maar door de inzet van het hele team tot de laatste minuut pakte de meiden de winst en het kampioenschap! Wat een geweldige afsluiting van een geweldig seizoen. Uiteraard de hartelijke felicitaties van het bestuur en grote dank gaat uit naar Emma, Petra, Karin en Marcel.

Vrijdagavond 31 mei vanaf 20:00 uur zal de huldiging van MC4 plaatsvinden tezamen met andere kampioenen.