Van de voorzitter - Sportieve wensen voor 2020

Nieuws
Vrijdag 24-1
 
2019 was een veelbewogen jaar, met name het overlijden van Simon en Pierre en het effect wat dat heeft gehad op onze vereniging staan mij bij. Ik ben er ook trots op hoe we als vereniging elkaar en de families hebben ondersteund.

Er is veel meer om trots op te zijn bij BHC Overbos. Wat te denken van de opleiding HT2 (opleiding voor trainers), waar onlangs tien Overbossers voor slaagden. En de opleiding CS+ (scheidsrechters)? Dit resulteert in een hogere kwaliteit trainers en scheidsrechters op het veld. En wat denk je van de zaalbalken die nu op veld 2 liggen, zodat we ook buiten kunnen trainen voor onze wedstrijden in de zaal. De balken zijn bij elkaar gespaard door onze jeugdleden die zich hebben ingezet voor de grote clubactie, Dames- en Heren 1 die een clinic gaven ten bate van de zaalbalken en tot slot een bijdrage uit het Schipholfonds.

Niet trots maar wel heel blij ben ik met de verlichting van veld 4 die eindelijk werkt.
2019 was ook uit sportief oogpunt een bijzonder jaar, Dames 1 is ver gekomen in de Silvercup (vorig seizoen) en ook dit seizoen hadden we een mooie wedstrijd op ons eigen complex in de Goldcup tegen hoofdklasser Hurley.

2020 wordt een jaar vol grote uitdagingen voor het bestuur en voor onze vereniging als geheel. Denk aan de verdere uitwerking en implementatie van de Strategiesessie die we afgelopen jaar gestart zijn, de verdere ontwikkelingen van Sportpark Adrichem en de verhuizing van ons clubhuis.

Het zijn ontwikkelingen met heel veel gevolgen voor iedereen bij BHC Overbos. Ik wil er dan ook alle leden en ouders bij betrekken en hierbij van harte uitnodigen om samen verder te bouwen aan onze club.
 
Groet,
Roy
 
Van de voorzitter