HockeyFUNdagen *afgelast*

Nieuws
Vrijdag 31-1
 
In verband met het tot en met 6 april landelijk afgelasten van alle hockeyactiviteiten zullen de HockeyFUNdagen op 22 en 29 maart en 5 april geen doorgang vinden. Zodra er duidelijkheid is over de situatie na 6 april zullen we een nieuwe planning voor de HockeyFUNdagen maken.

Lijkt het jou leuk te hockeyen? Of heb je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes of klasgenoten die ook graag willen hockeyen? Iedereen is welkom tijdens de drie HockeyFUNdagen!

Op zondag 22 maart, 29 maart en 5 april organiseren wij middels de HockeyFUNdagen weer de jaarlijkse voortrainingen. Alle jongens en meisjes die op 1 oktober 2020 tussen de 5 en 7 jaar oud zijn, zijn op deze dagen van 9.30-11.00 uur van harte welkom bij BHC Overbos om onder professionele begeleiding spelenderwijs kennis te maken met hockey. Ook andere leeftijden zijn welkom tijdens deze trainingen.

Schrijf je vóór 22 maart in door een bericht te sturen naar [email protected] met vermelding van naam, j/m, adres, telefoonnummer en geboortedatum. We zien je graag op BHC Overbos!


 
Jeugd