Teamindeling jeugd A-F 2022-2023

Nieuws
Zondag 12-6
 
De teamindelingen jeugd (A- tot en met F-categorie) voor het seizoen 2022-2023 kun je vinden in LISATeam. Meld je in LISATeam aan met je lidnummer en wachtwoord (je lidnummer staat op de contributiefactuur). Onder het kopje Club -> Documenten kun je het document met de teamindelingen vinden in de map genaamd Teamindelingen. De indeling voor de Puppies en Kabouters zal later bekend worden gemaakt.

Het maken van teams voor onze hockeyclub is elk jaar weer een grote puzzel. Er zijn meerdere variabelen zoals leeftijd, aantal kinderen per categorie, sociale aspecten, intrinsieke motivatie, motoriek, technische vaardigheden etc. Het teamindelingsbeleid is bij onze vereniging transparant. Wij proberen bij het maken van de teamsamenstelling zoveel mogelijk leden het naar hun zin te maken.

In het document Teamsamenstelling Jeugd 2022-2023 wordt per categorie uitgelegd hoe de samenstelling voor teams in die categorie is gedaan. Ben je in een lijnteam ingedeeld, lees dan ook het document Wat komt er bij kijken als je in een lijnteam bent ingedeeld?

Mocht er een vraag zijn met betrekking tot het proces van teamsamenstellingen maken en de teamsamenstelling zelf, dan kunt u een bericht sturen naar de Technisch Manager ([email protected]).

De afgelopen jaren voeren wij steeds op dezelfde manier de transparante teamindelingen uit, met categorieleiding die over de sociale aspecten gaan en de onafhankelijke KNHB gediplomeerde trainersstaf die op sterkte en potentie selecteert.

Het trainingsschema voor de periode 20 juni tot en met 6 juli (op basis van de teamindelingen voor het komende seizoen) ziet er als volgt uit:


 
Jeugd