Volvo Clubbonus
1-6-2020 | 
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Haast je dan naar Volvo Ton van Kuyk, want Volvo Ton van Kuyk en BHC Overbos hebben een partnership dat de club veel kan opleveren. Tot wel duizend euro per verkochte auto! Leden of ouders van jeugdleden die een Volvo aanschaffen kunnen aanspraak maken op die bonus.

Lars Welbers van Volvo Ton van Kuyk en voorzitter Roy Breurken van BHC Overbos hebben in juni 2020 het partnership officieel verlengd met een periode van twee jaar. De samenwerking tussen beide partijen bestaat al sinds jaar en dag uit de zogeheten Volvo Clubbonus.

Die Clubbonus houdt in: koop of lease een nieuwe Volvo bij Volvo Ton van Kuyk, dan levert dat de hockeyclub een bonus van duizend euro op. Ook gebruikte Volvo’s met het zogeheten SELEKT Label profiteren van de Clubbonus regeling, dan stort Volvo Ton van Kuyk namelijk vijfhonderd euro in de clubkas.

Leden of de ouders van jeugdleden kunnen bij aankoop het lidnummer doorgeven om te zorgen dat Overbos voor de bonus in aanmerking komt.