Spelregelkennis en examen

dinsdag 15 oktober 2019   |   18:45 - 21:30   |   Clubhuis Overbos, de bar,Clubhuis Overbos, de koepel
Op dinsdag 15 oktober van 19:00 - 21:30 houdt de arbitrage commissie de eerste spelregelavond met aansluitend het spelregelexamen voor de scheidsrechterkaart. Inloop is vanaf 18.45 en we starten stipt om 19:00 uur. De presentatie is er helemaal op gericht om het spelregelexamen te kunnen halen. Om 21:00 uur kun je met de opgedane kennis direct het examen doen.

We roepen alle leden op vanaf 14 jaar die nog geen scheidsrechterkaart hebben om naar de avond te komen om examen te komen doen. Daarnaast kunnen ouders die op veld of in de zaal willen gaan fluiten ook komen om de scheidsrechterkaart te halen. Neem een pen mee om examen in te kunnen vullen.

Let op: Woensdag 16 oktober vervalt wegens een ander evenement in het clubhuis. Een tweede avond met de mogelijkheid om examen te doen volgt na de PTA week (4 t/m 8 november), voordat de zaalcompetitie begint. Exacte datum volgt nog.

We beseffen dat dit bericht nogal kort komt voor 15 oktober, maar voorbereiding is niet nodig. Overbos (en vele andere verenigingen) gebruiken niet meer de drillster methode die door de bond wordt aangedragen omdat we deze niet vinden aansluiten op examen. Er komt een nieuwe e-learning methode, maar deze is vooralsnog uitgesteld. Daarom doen we het nu met een presentatie die helemaal aansluit op de vragen die in examen worden gesteld over spelregels en arbitragetechniek.