Clubdag voor alle jeugd- en seniorenteams

zondag 25 augustus 2019   |   09:00 - 20:00   |   Velden Overbos, veld 1,Velden Overbos, veld 2,Velden Overbos, veld 3,Velden Overbos, veld 4,Velden Overbos, veld mini,Clubhuis Overbos, de bar,Clubhuis Overbos, de koepel
Op zondag 25 augustus is het feest bij BHC Overbos. De hockeyclub houdt deze zondag vanaf 9 uur haar Clubdag voor álle spelers. Een gezellig eerste weerzien na de zomerstop en dé kick off van het nieuwe hockeyseizoen!
Tijdens de clubdag rekent het bestuur op de aanwezigheid van alle teams, junioren en senioren en natuurlijk de ouders van jeugdleden. Er zullen onderlinge wedstrijdjes worden gespeeld (met ouders als scheidsrechter) en allerbelangrijkst: samen starten we het nieuwe hockeyseizoen. 
Dat betekent dat in elk team wordt afgesproken wie het komende seizoen welke taken op zich neemt rondom het team. Zo hebben jeugdteams onder andere managers (voorheen begeleidend ouder) en coaches nodig. 

Wedstrijden
Het speelschema voor de onderlinge wedstrijden is te vinden via de website (Lisa) en de Overbos app. Het eerstgenoemde team speelt in Overbos shirt. Het team dat als tweede genoemd wordt speelt in een wit shirt.
Tijdens de wedstrijd kunnen ouders aanmoedigen en kennismaken met elkaar. Na de wedstrijd gaan de kinderen wat drinken met hun eigen team samen met de ouders. 
Voor de kids is er een leuk springkussen aanwezig.

Teammanager
Een goed moment voor de ouders om onderling af te stemmen wie er dit seizoen manager wordt en wie de coach. (deze functies kunnen ook in duorol, dus twee managers en twee coaches). Ook kunnen ouders alvast intekenen op andere taken rond het team. Zoals het organiseren van een teamuitje, de eind barbecue of het fluiten van oefenwedstrijden. 
De namen van de nieuwe managers en coaches kunnen direct worden aangeleverd bij de wedstrijdtafel in het clubhuis. Dat is heel belangrijk want zonder manager en coach kunnen teams niet deelnemen aan de competitiewedstrijden. 
Ook van de seniorenteams wordt verwacht dat ze afspraken maken over de taakverdeling binnen het team. Denk daarbij ook aan de inzet voor bardiensten en arbitrage. De clubdag is het ideale moment om daar samen afspraken over te maken.
Naast de onderlinge wedstrijden is er meer te doen rond De Leeuwenkamp.

Uiteraard is de bar open voor koffie, verse broodjes en koele drankjes. SOL en Desperados..... 6 flesjes voor maar 16 euro.
Tussen de middag starten we met een heerlijke BBQ met broodjes hamburger.

Kledingsponsor Intersport Veldhuis is aanwezig met een pop-upstore voor al uw hockeybenodigdheden. Op het miniveldje kunnen sticks worden getest. Ook is de materiaalcommissie van de partij op deze clubdag. Voor vaste keepers en teamcoaches van teams met wisselkeeper is dit hét moment om de keepersspullen in één keer op orde te krijgen. Voor de vaste keepers is er een leuke keepersclinic.
Het is tijdens de Clubdag mogelijk om een op maat gemaakt ‘bitje te happen’. 

we zien jullie graag op zondag 25 augustus.