Lidmaatschap opzeggen

Je kunt het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen alleen kosteloos beëindigen als je vóór 1 mei opzegt en hiervan een bevestiging ontvangt.

Als je niet zeker weet of je volgend seizoen lid kunt blijven, bijvoorbeeld in verband met studie, stage, eindexamen, selectietraining andere club etc., stuur dan voor vóór 1 mei een bericht naar de ledenadministratie. Dan overleggen we wat het beste bij jouw situatie past.

Het opzeggen van het lidmaatschap ná de uiterlijke opzegtermijn brengt kosten met zich mee en deze zijn als volgt:

1 - 31 mei: €35,00
1 - 30 juni: 40% van verschuldigde contributie van volgend seizoen
1 - 31 juli: 50% van verschuldigde contributie van volgend seizoen
na 31 juli: 100% van verschuldigde contributie van volgend seizoen

Je kunt je lidmaatschap alleen opzeggen via het formulier op de website door in te loggen op LISATeam. Ga naar het menu Club bovenaan de pagina en open het Opzegformulier. Vul dit formulier volledig in en bevestig de opzegging; deze wordt dan automatisch in het systeem verwerkt. Let er goed op dat je een bevestiging ontvangt. Als je namelijk geen bevestiging ontvangt dan hebben wij je opzegging nog niet in behandeling genomen en ben je nog steeds lid.
 
Telefonische opzeggingen worden niet in behandeling genomen en opzeggingen bij coaches, trainers of bestuursleden worden beschouwd als zijnde niet gedaan. Je blijft dan dus ook nog contributieplichtig.

Aanvragen voor half-spelend lidmaatschap senioren dienen vóór 1 mei bij de ledenadministratie te zijn ingediend. Zo'n aanvraag geldt voor één seizoen, waarna je automatisch weer heel-spelend lid wordt.

Mochten er vragen zijn of lukt het niet met het opzegformulier, neem dan contact op met [email protected].