Sponsoracties

Sponsorkliks
1-1-2021|
Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan BHC Overbos, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel eten via Thuisbezorgd of producten of diensten bij webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia en BHC Overbos ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag of een vast bedrag per bestelling gaat dan naar BHC Overbos. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BHC Overbos ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BHC Overbos. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van BHC Overbos. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de club hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BHC Overbos weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BHC Overbos is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert ons niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Webwinkels
Enkele van de veel gebruikte webwinkels waar je direct via onderstaande link kunt gaan winkelen:

Zie BHC Overbos Webwinkels voor een overzicht van de bijna 700 webwinkels die meedoen en de voor elke webwinkel geldende commissie.
Introductie
1-1-2021|
Middels de op deze pagina getoonde sponsoracties kun je onze vereniging steunen door bij of via deze bedrijven te kopen.

Wij danken je voor elke op deze wijze gedane bijdrage!
 
Vomar verenigingssparen
2-1-2021|
Als jij in het bezit bent van een Klant-is-Koning kaart kun je door boodschappen te doen bij Vomar geld sparen voor BHC Overbos. Je hoeft daarvoor geen kooppunten te kopen maar alleen je kaart te scannen bij je boodschappen. Vomar keert over het totaal besteedde bedrag aan boodschappen elk kwartaal 0,5% uit aan de vereniging.

Om jouw boodschappen mee te laten tellen voor het aan BHC Overbos uit te keren bedrag dient jouw Klant-is-Koning kaart middels code BHBE2021 aan BHC Overbos te zijn gekoppeld.

 
Volvo Clubbonus
1-6-2022|
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Haast je dan naar Volvo Ton van Kuyk, want Volvo Ton van Kuyk en BHC Overbos hebben een partnership dat de club veel kan opleveren. Tot wel duizend euro per verkochte auto! Leden of ouders van jeugdleden die een Volvo aanschaffen kunnen aanspraak maken op die bonus.

Lars Welbers van Volvo Ton van Kuyk en voorzitter Roy Breurken van BHC Overbos hebben in juni 2020 het partnership officieel verlengd met een periode van twee jaar. De samenwerking tussen beide partijen bestaat al sinds jaar en dag uit de zogeheten Volvo Clubbonus.

Die Clubbonus houdt in: koop of lease een nieuwe Volvo bij Volvo Ton van Kuyk, dan levert dat de hockeyclub een bonus van duizend euro op. Ook gebruikte Volvo’s met het zogeheten SELEKT Label profiteren van de Clubbonus regeling, dan stort Volvo Ton van Kuyk namelijk vijfhonderd euro in de clubkas.

Leden of de ouders van jeugdleden kunnen bij aankoop het lidnummer doorgeven om te zorgen dat Overbos voor de bonus in aanmerking komt.