Gold Cup 2e ronde Overbos - Hurley

donderdag 24 oktober 2019   |   20:30 - 23:30   |   Clubhuis Overbos, de bar,Clubhuis Overbos, de koepel,Velden Overbos, veld 4

Dames 1 speelt donderdag de 24e in de Gold Cup tegen hoofdklasser Hurley. De wedstrijd begint om 20.30 op Veld 4. Maar zorg dat je er op tijd bij bent want onze vrijwilligers maken er voor de wedstrijd al een spektakel van. 
Vanaf 19.30 is het mogelijk om gezellig wat te komen drinken aan de bar. Om 20.15 vertrekt vanaf De Leeuwenkamp een lampionnenoptocht door jeugdleden om de supporters naar Veld 4 te begeleiden. 
Deze jeugdleden begeleiden Dames 1 het veld op voor de line up. De ballenmeisjes tijdens deze Gold Cup-wedstrijd worden geleverd door MB7.
Het barteam onder leiding van Frank en Pierre, zorgt voor gezelligheid en diverse ludieke acties tijdens de wedstrijd. ,,Vanaf 20.50 serveren we op een mobiele unit bier, gevulde koeken, diverse warme dranken waaronder Glühwein bij Veld 4. Alles op onze kar kost 2 euro, graag gepast betalen  of na afloop aan de bar’’, aldus Pierre. 
Na afloop van de wedstrijd is er terug in de Leeuwenkamp een bargezellige afterparty met bitterballen, Glühwein en bier.