Inschrijfformulier


Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze administratie. Er wordt op basis van uw gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt. Dit kunt u printen voor eigen gebruik.
Wanneer u dit formulier volledig invult en verzendt, is het digitaal getekend en dus definitief.

Minderjarigen moeten worden ingeschreven door een ouder/verzorger.


Mocht u gebruik willen maken van de 3 vrijblijvende (gratis) proeftrainingen kan u dat op het inschrijfformulier aangeven door bij typelidmaatschap te kiezen voor "proeflid". Na de 3 proeftrainingen mag u aangeven of u/uw kind definitief lid wil worden van BHC Overbos. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] 


Er worden op het inschrijfformulier een aantal gegevens van u gevraagd die wij nodig hebben om de inschrijving van u/uw kind soepel te laten verlopen. Ook heeft dit te maken met de verzekering. Mocht er na 3 proeftrainingen worden besloten om geen definitief lid te worden van BHC Overbos worden deze gegevens uit de ledenadministratie verwijderd.


 Vul hieronder de gegevens in van het aan te melden lid.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
   
 
Voor jeugdleden (jonger dan 18 jaar)
   
   
Hockey vragen
   
   
   
   
   
Wat gaat u binnen de vereniging doen?
 
Hieronder volgen nog enige vragen over uzelf en over wat u voor de vereniging kunt betekenen. De vereniging draait volledig op vrijwilligers. Elk lid of ouder van een jeugdlid doet verplicht mee met de bardiensten(1-2 p.j.) en het halen en brengen van de kinderen. Daarenboven zijn er verschillende commissies die de club draaiende houden. Wij willen graag weten waarmee u BHC Overbos gaat helpen. Heeft u diploma's op het gebied van hockeysport of horeca? Dan horen wij dat ook graag.

 
   
   
   
   
   
Automatisch Incasso
 
Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u binnen 30 dagen na de boekingsdatum het bedrag via uw bank- of girokantoor terugvorderen.