Accommodatie

De komende jaren verwacht BHC Overbos grote ontwikkelingen op het gebied van de accommodatie van de hockeyclub. Allereerst de aanleg van een waterkunstgrasveld. De aanleg daarvan zou aan het eind van zomer 2018 moeten beginnen.

In het komende seizoen 2018-2019 zal het huidige veld drie een nieuwe bovenlaag krijgen. In volgende fasen komt tevens een nieuw kunstgrasveld op de vijver naast de Walvis komen te liggen. Op de plek waar vroeger ook al een hockeyveld was dus. Tot slot zal ook een vierde vernieuwd veld worden toegevoegd.

Het bestuur hoopt dat medio 2021 een nieuw clubhuis kan worden betrokken, tussen de twee nieuwste velden in. Een speciale accommodatiecommissie gaat dit project namens het bestuur vormgeven.

Deze ontwikkelingen zijn deel van de sportvisie ‘Landgoed Adrichem’ waarover de gemeenteraad voor de zomer van 2018 zal beslissen. De visie wordt in vier fasen uitgevoerd, zie het artikel uit het Noordhollands Dagblad d.d. 2 juni 2018 voor een overzicht. De gemeenteraad zal telkens voor elke fase afzonderlijk groen licht geven.