Lidmaatschap informatie

Bij BHC Overbos kan van jong tot oud op een voor iedereen passende wijze aan hockey worden gedaan. Bij de jeugd is plaats voor kinderen vanaf 5 jaar, zij kunnen op speelse wijze lekker bewegen en hockeyen. Daarna gaan de kinderen via de Puppies naar de F-categorie, waar ze beginnen met het spelen van competitie. Uiteindelijk kan elk kind in een passende team hockey spelen; zowel prestatief als recreatief. BHC Overbos zorgt voor passende trainers voor alle groepen.

Gedurende de winterperiode spelen 6-tallen en 8-tallen vriendschappelijke wedstrijden of een aparte wintercompetitie. Vanaf de D-categorie spelen 11-tallen gedurende de winterperiode zaalhockey.

Uiteraard is er ook plaats voor kinderen van 8-18 jaar met een beperking, voor hen is er het G-hockey.

Om de jeugd te begeleiden zorgen wij voor goede begeleiding maar hebben we ook de inzet van ouders/verzorgers nodig, bijvoorbeeld als begeleidend ouder of mogelijk als coach of scheidsrechter. Bij uitwedstrijden verzorgen de ouders/verzorgers het vervoer naar de vereniging waar de wedstrijd plaats vindt. Bij thuiswedstrijden kunnen ouders/verzorgers worden ingedeeld om onder begeleiding van een barcoördinator de bardienst te verzorgen.

Wanneer iedereen zijn of haar steentje bijdraagt zullen de hockeyende kinderen een gezellige, sportieve en leerzame tijd hebben bij onze vereniging, dat is in ieder geval het streven van BHC Overbos. Sporten is immers meer dan alleen een wedstrijdje spelen op zaterdag!

Na de jeugd stap je over naar de senioren. Ook binnen deze categorie wordt op zowel prestatieve als recreatieve manier aan hockey gedaan. Ben je net overgestapt naar de senioren, dan kun je met leeftijdgenoten in zogenoemde Jong Senioren teams spelen. Loop je al een tijdje mee in de senioren, dan is het mogelijk om in een Veteranen team te gaan spelen.

Heb je niet veel ervaring met het spelen van hockey, maar wil je toch op veelal recreatieve wijze aan deze sport doen ? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op het gebied van trimhockey.

Leden van BHC Overbos zijn via de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) verzekerd middels een bij Interpolis afgesloten aansprakelijkheidsverzekering en ongevallenverzekering.