Raadscommissie bespreekt vierde hockeyveld

De Beverwijkse raadscommissie bespreekt donderdagavond 7 december 2017 de aanleg van het vierde hockeyveld van BHC Overbos en de toekomst van Sportpark ‘Landgoed Adrichem’.


Voetbalverenigingen DEM en Kennemers en hockeyclub BHC Overbos stelden eerder samen een visie op Sportpark Adrichem op. Bureau Sport en Ruimte is daarmee verder gegaan en heeft enkele kostenposten geschrapt om te komen tot de visie ‘Landgoed Adrichem’.


In dat plan verhuist BHC Overbos op den duur richting de Hoflanderweg. Naast het huidige veld drie zou een veld op de plek van de vijver komen te liggen. Aan de overzijde van de busbaan in de Hoflanderweg zijn het nieuwe clubhuis en nog twee hockeyvelden ingetekend.


Het vierde veld zou komend jaar moeten worden aangelegd op het terrein van DEM. Door het hoofdveld van de voetbalclub op te schuiven en een nieuw voetbalveld aan te leggen wordt DEM daarvoor gecompenseerd.


In de Raadscommissies worden belangrijke onderwerpen 'voorgekookt' voordat er uiteindelijk over besloten wordt in de gemeenteraadsvergadering. 


De vergadering heeft plaats in het gemeentehuis van Beverwijk en begint om 19.30. Het vierde veld is het eerste inhoudelijke agendapunt van de vergadering. 

Het bestuur van BHC Overbos roept de leden van de club van harte op om de vergadering bij te wonen. 


 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 21 maart 2018
Aantal leden (info) 991
Nu online 67
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 82,9%
Buienradar
Tweets