ABC'tje februari en Speeldagenkalender

De TC wenst jullie allemaal een gezond en sportief 2018 toe.

Hierbij een update over het hockey programma tot eind April.

In januari draait de zaal wedstrijd competitie en zaal trainings schema op volle toeren zoals eerder gepubliceerd. Er zijn GEEN veld trainingen in januari.

In februari beginnen we, voor 3 weken, met de veld trainingen volgens een aangepast schema omdat het zaal trainings schema ook nog loopt. De lijn teams (1e ABC team) volgen hun schema in overleg met de trainers. De breedte teams gaan 1 keer per week instuif trainingen doen. Daar waar overlap is met de zaal trainingen gaan de zaal trainingen voor. 

Indien zich winterse omstandigheden voordoen waarbij de velden onbespeelbaar worden kaner afgelast worden.

In maart, na de Krokus vakantie van 24/2-04/3, volgen we het regulier trainingsprogramma en vanaf 10 maart gaat de veld wedstrijd competitie weer verder. De C en D jeugd is heringedeeld aan de hand van behaalde resultaten in de herfst competitie en er zijn door diverse teams goede resultaten bereikt, proficiat.

In april is er het Paasweekend en de begin van de meivakantie, ook is het mogelijk dat in deze weekenden competitie dagen ingehaald worden gedurende de komende periode  afgelast waren in verband met bijzondere omstandigheden.

In de bijlage treffen jullie de ABC speeldagenkalender aan waarin de speelweekenden zijn aangegeven voor de veld en zaalcompetitie tot en met de maand april.

Met vriendelijke groet, 

ABC TC.

 


 
Bijlage: 2018-01 ABCtje.jpg
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 20 juni 2018
Aantal leden (info) 1037
Nu online 122
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 83,7%
Buienradar
Tweets