Flexibiliteit gevraagd bij opstart nieuwe seizoen
Het seizoen 2017-2018 is nog maar net ten einde, maar veel commissies zijn al druk bezig met de voorbereiding van seizoen 2018-2019. Daar gaat zoals altijd veel (vrije) tijd in zitten.

Het is zo goed als onmogelijk om alles bij de eerste trainingen en wedstrijden perfect georganiseerd te hebben. En omdat in onze regio de schoolvakantie tot begin september duurt, is het een extra uitdaging. Sommige activiteiten vangen mogelijk tijdens de schoolvakantie aan of vinden plaats vlak voor de scholen weer beginnen. Denk aan Warming Up Toernooi, Start Up Toernooi en diverse oefenwedstrijden.

De ervaring leert dat bij aanvang van een seizoen nog niet alle puzzelstukjes in elkaar passen. Zo hebben sommige teams bijvoorbeeld nog geen coach of trainer en begeleidend ouders worden vaak pas in de loop van de eerste paar weken bekend. Het kan ook voorkomen dat je nieuw bent in een team en de andere spelers en ouders/verzorgers nog niet kent.

De barcommissie streeft ernaar om bardiensten zo vroeg als mogelijk te plannen. Voor de planning van deze diensten zijn we afhankelijk van het beschikbaar zijn van het competitieschema (inclusief speeltijden). Het kan dus voorkomen dat ouders/verzorgers tijdens hun vakantie bericht krijgen over een bardienst waarvoor men is ingedeeld of dat iemand is ingedeeld die waarschijnlijk begeleidend ouder gaat worden bij een team, maar nog niet als zodanig in het systeem staat.

Een goede start van het seizoen gaat gepaard met een ieders flexibiliteit en begrip voor het feit dat niet alle puzzelstukjes direct op de juiste plaats liggen. Mocht iemand in het team aangeven een taak of dienst waar men voor is ingedeeld niet te kunnen doen op die dag c.q. dat tijdstip, spreek met elkaar in het team af wie het wel kan doen. Mocht een toekomstig begeleidend ouder voor een bepaalde taak of dienst zijn ingedeeld, dan zou het ook een mogelijkheid zijn dat een ander die dag de begeleidende taak op zich neemt (zeker als het een oefenwedstrijd betreft).

Namens alle commissies, bij voorbaat dank voor jullie flexibiliteit en medewerking !
 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
donderdag 19 juli 2018
Aantal leden (info) 949
Nu online 130
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 84,5%
Buienradar
Tweets