Begeleiding nieuwe of onervaren scheidsrechters

Nieuws
Dinsdag 28-8
 
Ook dit seizoen zijn er weer veel nieuwe en onervaren scheidsrechters. Door de juiste tips en ondersteuning te geven tijdens de eerste wedstrijden wordt het fluiten makkelijker en daardoor ook leuker. Hierdoor worden de wedstrijden uiteindelijk nog beter gefloten.

De arbitragecommissie zoekt ervaren scheidsrechters die minimaal één zaterdag 2 wedstrijden met 2 onervaren scheidsrechters willen begeleiden met tips en feedback. Hiervoor is ook vanuit de arbitragecommissie ondersteunend materiaal voor aanwezig.

Ben je al ervaren en wil je helpen, geef je dan op bij Robin Santifort door een mail te sturen aan [email protected] en laten we zorgen dat iedereen op de club het fluiten leuk vind en we allemaal plezier met elkaar kunnen maken.

Vanuit de arbitragecommissie worden ook weer examens en dit jaar extra masterclasses georganiseerd om meer te leren over spelregels en arbitrage. Houd de nieuwsberichten dus in de gaten en we vragen uiteraard iedereen met respect te handelen naar alle scheidsrechters, ook als dingen soms anders worden gezien of beoordeeld dan je verwacht.


 
Arbitrage