Kerstgala 15 december

Nieuws
Maandag 3-12
 
Het traditionele Kerstgala vindt op zaterdag 15 december plaats. Zing en dans mee op de door DJ Maarten verzorgde muziek en geniet van een spetterend optreden van saxofoniste Suzanne Alt.

Wij nodigen onze A-spelers, Seniorspelers, vrijwilligers en ouders/verzorgers van onze jeugdleden uit om naar het Kerstgala te komen. Toegangskaarten kosten €10 in de voorverkoop via www.ticketkantoor.nl/shop/overboskerstgala.

Tijdens de voorverkoop kun je gebruik maken van deze mooie actie: koop 10 toegangskaarten en krijg de 11e toegangskaart gratis. Om hiervoor in aanmerking te komen stuur je na aanschaf van 10 toegangskaarten een bericht naar [email protected]. Aan de deur zal de prijs voor een toegangskaart €12,50 zijn.

We zien je graag zaterdag 15 december!
 Tijdens het Kerstgala zal bij de verkoop van alcoholische drank op leeftijd worden gecontroleerd. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen alcoholische drank verstrekt. Aan jong volwassenen zal alleen alcoholische drank worden verkocht als je een door de organisatie te verstrekken polsbandje om hebt. Een polsbandje wordt uitgegeven na controle van je identificatiebewijs.
 
Evenementen