Familietoernooi 2019: de inschrijving is geopend

Nieuws
Dinsdag 7-5
 
Beste Overbossers, vrienden en familieleden van Overbossers,

Op 2e pinksterdag zullen wij de velden weer openen voor vele enthousiastelingen van het BHC Overbos Familietoernooi. Dit jaar organiseren we de 27e editie en hebben we het toernooi ook een thema gegeven:

PROUD TO BE FOUT

Een mooi thema om inspiratie op te doen voor je teamnaam, jullie uitdossing etc. Deze editie gaat dan ook de boeken in als het Foute Fam Toernooi !

De insteek is traditiegetrouw onveranderd, dus je kunt je inschrijven voor:
  • de Kinderpoule (voor kids t/m 12 jaar met hier en daar een leeftijdsuitzondering voor begeleidende ouders);
  • de Recreatiepoule (voor enthousiaste recreanten, maximaal 2 hockeyers opstellen);
  • de Prestatiepoule (voor teams met meer dan 2 hockeyers, met ten minste 2 dames opgesteld).
Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

We hopen jullie op maandag 10 juni te mogen verwelkomen bij BHC Overbos om er, zoals gebruikelijk, een vermakelijke dag van te maken met veel hockeywedstrijden, een fijne sfeer en bovenal heel veel gezelligheid voor jong en oud !  Zoals gebruikelijk zal er voor de jeugd een springkussen zijn en verzorgen we naast de traditionele suikerspin deze keer ook vers gemaakte popcorn. Uiteraard kunnen de kinderen zich weer heel mooi laten schminken en organiseren we wederom een limopong. 

Geef je op door het inschrijfformulier in te vullen. Met het insturen van je inschrijving betaal je via iDeal het inschrijfgeld (zie de betaallink in het laatste scherm van het inschrijfformulier).

Heb je vragen ? Stuur dan een bericht naar [email protected].


 
Toernooien