Opleiding Clubscheidsrechters - Begeleiding

Nieuws
Woensdag 15-5
 
Ieder jaar worden tientallen nieuwe scheidsrechter kaarten behaald nadat het spelregel examen goed is voltooid. We willen deze onervaren scheidsrechters zo goed mogelijk helpen om de wedstrijden op BHC Overbos sterk te leiden. We organiseren workshops en doen zoveel mogelijk ervaring en kennisoverdracht, echter één van de belangrijkste onderdelen om nieuwe scheidsrechters te helpen is ons begeleidingsprogramma.

Het begeleidingsprogramma heeft als doel om iedere clubscheidsrechter met vertrouwen en plezier op het veld te laten staan. We hebben op dit moment ongeveer 10 personen die begeleiden, maar helaas is deze capaciteit nog niet genoeg om alle nieuwe scheidsrechters in hun eerste wedstrijd te kunnen ondersteunen.

We doen daarom een oproep om minimaal 10 nieuwe begeleiders toe te voegen aan ons team en minimaal 20 begeleiders te hebben. Je hoeft geen ervaring als begeleider te hebben, als je zelf maar een scheidsrechterkaart hebt en enige ervaring met fluiten. Aan het begin van volgend seizoen geven we het begeleidingsteam duidelijke instructies en handvaten om nieuwe scheidsrechters te begeleiden. Je kunt zelf per planronde aangeven welke wedstrijden je wilt begeleiden. Totaal aantal te begeleiden wedstrijden ligt op ongeveer rond de 50 per seizoen.

Wil je een steentje bijdragen? Meldt je dan direct aan bij [email protected] om ons te helpen alle nieuwe scheidsrechters in het volgende seizoen te kunnen begeleiden en daarmee het niveau en plezier tijdens de wedstrijden ook op hoog niveau te brengen. We nodigen je dan uit voor meer informatie begin van volgend seizoen.

Robin Santifort
Opleiding/Begeleiding Clubscheidsrechters
 
Arbitrage