DigiShadow archief

Vrijdag 30-8
 


Degenen die al wat langer bij BHC Overbos rondlopen kennen ongetwijfeld de Shadow nog, het clubblad dat hen jarenlang van informatie voorzag over hockeygerelateerde zaken, maar ook leuke artikelen had die niet direct met hockey te maken hadden.

Na een aantal jaren geen clubblad te hebben gehad, hebben we het in augustus 2019 weer uit de schaduw gehaald. De tijden zijn wel veranderd, dus we zijn er nu digitaal en hebben de nieuwsbrief dan ook DigiShadow genoemd. Een vertouwde naam in een moderner jasje.

Het doel van de DigiShadow is om bij te dragen aan het familiegevoel. Het moet daarom niet alleen een nieuwsbrief voor iedereen zijn, maar bovenal door iedereen en met artikelen die je niet snel op de website en in de app vind.

De DigiShadow wordt ongeveer maandelijks per e-mail aan leden en vrijwilligers verstuurd. Stel je geen prijs op het ontvangen van de DigiShadow, dan kun je jouw e-mailadres daarvoor via de link onderaan de nieuwsbrief uitschrijven. Overige belangstellenden kunnen zich met een bericht aan de redactie aanmelden.

Verschenen edities seizoen 2023-2024:

Verschenen edities seizoen 2022-2023:

Verschenen edities seizoen 2021-2022:

Verschenen edities seizoen 2020-2021:

Verschenen edities seizoen 2019-2020:
 
DigiShadow