Update 21 april corona virus

Nieuws
Dinsdag 31-3
 
Update 21 april: Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april heeft de KNHB besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beĆ«indigen. 

De maatregelen zoals die zijn afgekondigd bieden de jeugd weer mogelijkheden te gaan trainen (vanaf 11 mei). Onduidelijk is nog hoe we hier invulling aan gaan geven.
Deze week vergadert het bestuur hierover en zal men ook overleggen met de KNHB en de Gemeente Beverwijk. Update 31 maart: De eerder genomen maatregelen blijven van kracht t/m 28 april. Alle activiteiten op Overbos zijn tot die dag afgelast. Op dit moment is het nog niet duidelijk wat dit betekent voor het verdere verloop van de competitie. 

Update 24 maart: De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Op dit moment is het onduidelijk wat dit voor het verdere verloop van het hockeyseizoen betekent. Het bestuur wacht de communicatie van de KNHB af.

Update 15 maart: De KNHB heeft alle hockeyactiviteiten tot en met maandag 6 april afgelast.

Er zijn tot die datum dus geen wedstrijden, geen trainingen en het clubhuis is tot die datum gesloten. Voor vandaag betekent dit dat trainingen die om 17.30 uur of later zouden beginnen geen doorgang zullen vinden

 
Algemeen