Algemene Leden Vergadering 24/6 is uitgesteld

Zondag 21-6
 
Het bestuur van BHC Overbos moet helaas melden dat de Algemene Leden Vergadering  van 24 juni in het Kennemertheater niet door kan gaan. Het crisisteam van de gemeente Beverwijk liet afgelopen vrijdag weten geen toestemming te geven voor de vergadering. 

De vergadering wordt verplaatst naar maandag 6 juli. Inloop vanaf 20:15, aanvang vergadering is 20:30 uur. We nodigen alle leden daarom van harte uit voor deze verplaatste ledenvergadering. Opnieuw aanmelden is daarvoor nodig via dit formulier

Waarom kan de ALV niet plaatsvinden op 24 juni?
Voor een bijeenkomst van meer dan 30 personen is toestemming nodig van het crisisteam van de gemeente. BHC Overbos heeft die toestemming uiteindelijk niet gekregen. Afgelopen vrijdag heeft het crisisteam laten weten dat deze belangrijke vergadering niet door mag gaan. 

Waarom kan de ALV wel plaatsvinden op 6 juli?
Op basis van de informatie van de gemeente Beverwijk en de Rijksoverheid verwacht men dat bijeenkomsten tot 100 personen wel mogen plaatsvinden vanaf juli.
Overbos heeft toestemming ontvangen voor het houden van een ALV in juli, onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen van de RIVM richtlijnen

Moet ik opnieuw aanmelden voor de ALV op 6 juli?
Ja, dat moet. Vooraf moet duidelijk zijn hoeveel mensen aanwezig zullen zijn tijdens de ALV. 
 
Algemeen