Cursus spelregeldiploma gestart

Nieuws
Woensdag 16-9
 
Vandaag hebben we de eerste groep nieuwe kandidaten aangemeld voor de cursus om het spelregeldiploma te halen. Dit zijn de senioren zonder kaart en de leden uit de A- en B-jeugd die nog geen kaart hebben.

Normaal gesproken starten we met alle leden vanaf 14 jaar, maar vanwege corona wordt het dan zeer waarschijnlijk veel te druk om het examen goed af te kunnen nemen in het clubhuis. We hebben daarom besloten de leeftijdsgrens nu op te hogen naar 15 jaar. Al deze mensen hebben (als het goed is) de code om in te loggen al gehad!

Nu kan het zijn dat er toch mensen zijn die heel graag al een kaart willen halen. Dat kan natuurlijk altijd, mail dan naar Overbos arbitrage om je aan te melden.

Hetzelfde geldt voor ouders die meer van de spelregels willen weten, en wellicht een keer bij hun eigen zoon of dochter willen fluiten. Denk ook aan zaalhockey, waar een minimum aantal ouders een kaart moet hebben om een team in te kunnen schrijven. 

Er volgt ook nog een extra (online) informatie-bijeenkomst door Robin Santifort, waar veel vragen beantwoord zullen worden. Het examen is daarna (schriftelijk, op de club als corona het toestaat). Data en tijden zullen later nog vermeld worden, maar waarschijnlijk doen we dit in de week na de herfstvakantie.

Alle cursisten alvast veel succes.

De Arbitrage-commissie
 
Arbitrage