D-weekend 26/27 juni

Nieuws
Vrijdag 4-6
 
Heel blij zijn we dat we kunnen zeggen dat we genoeg animo hebben om het D-kamp dit jaar door te laten gaan, te weten op 26 en 27 juni. De reacties zijn groot in aantal en heel positief, daarbij hebben zich een groot aantal sponsoren aangemeld. Super! 

Voor alle deelnemers en begeleiding gelden de algemene maatregelen om verspreiding Coronavirus te voorkomen (zie website Overbos en RIVM).

Aankomst en vertrek
De kinderen worden zaterdag 26 juni vanaf 12:00 uur verwacht bij Overbos. Wij zullen dit gaan indelen in brengtijden per team, waarbij we willen vragen om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. We zullen de kinderen daar opvangen en begeleiden naar het Overbos-terrein. 

Zondag 27 juni kunnen de kinderen ook weer in teamverband opgehaald worden bij de Vuurlinie in Beverwijk (de slaaplocatie) vanaf ca 12:00 uur. We zullen het haal- en brengschema binnenkort kenbaar maken. 

Het programma start zaterdag bij Overbos. Halverwege de avond brengen we alle kinderen met bussen naar de Vuurlinie. Bij de Vuurlinie maken we eerst  onze slaapplekken in orde voordat het avondprogramma daar start. We slapen ’s nachts bij de Vuurlinie en ook zondagochtend hebben we daar nog een activiteit.

Aanmelden en betalen
Ouders van D-spelers hebben per e-mail informatie ontvangen over het aanmelden.

We zijn nog op zoek naar iemand met EHBO-diploma, die op de dag tijdens het toernooi aanwezig kan en wil zijn. Graag eventuele aanmeldingen beantwoorden op dit mailadres samen met de gegevens.

Kosten bedragen €35 per kind. Dit kan op de volgende manieren worden betaald:
 • betalen doe je door je via de website of de Overbos app voor het evenement D-weekend aan te melden; zorg ervoor dat je inlogt met het lidnummer van degene die zich aan wil melden (dit geldt voor zowel de website als de app)
 • in de Overbos app ga je via het menu Meer naar Evenementen, waarna je op Aanmelden kunt klikken om via iDEAL te betalen en de aanmelding af te ronden, óf
 • je logt met je eigen lidnummer in bij LISATeam en gaat in de taakbalk bovenin naar Club, in het uitklapmenu klik je op Evenementen en vervolgens zie de mogelijkheid verschijnen om met iDEAL te betaling te voldoen en de aanmelding af te ronden
 • mocht je het evenement D-weekend niet genoemd zien, dan gebruik je waarschijnlijk niet het lidnummer van de D-speler die zich aan wil melden
 Wat neem je mee?
 • Hockey-uitrusting (rok/-broek, kousen, scheenbeschermers, schoenen, bitje en stick) – je hockeykleding trek je alvast aan. Shirtje is niet belangrijk, je krijgt van ons een shirt. 
 • Sportieve kleding en schoenen voor ’s avonds en zondagochtend
 • Eventuele reservekleding of iets warms (houd de weersverwachting in de gaten!)
 • Handdoek
 • Toiletspullen
 • Bidon
 • Zonnebrand indien nodig
 • Pyjama
 • Luchtbed (met pomp!) of slaapmatje (aanbevolen)
 • Kussen en slaapzak
 • Zaklamp (absoluut niet vergeten!)
Wat laat je thuis?
Deodorantspray, energydrank, geld en waardevolle spullen zoals telefoons.

Belangrijk voor de ouders / verzorgers
Zorg dat u telefonisch bereikbaar bent tijdens het D-weekend zodat we direct contact met u op kunnen nemen als dat nodig is. Heeft u zich opgegeven als helpend handje? Dan wordt u persoonlijk benaderd via whatsapp. Als u niets van ons hoort kunt u ervan uit gaan dat we voldoende hulp hebben. Uw aanbod waarderen we natuurlijk zeer.

Tijdens het weekend plaatsen we veel foto’s op Instagram. U kunt ons volgen op Instagram op het account DKAMP2021.
 
Vragen
Als u vragen heeft kunt u een bericht sturen naar [email protected] . De ouders/verzorgers van de D-spelers hebben per e-mail telefoonnummers gekregen waarop de organisatie tijdens het D-weekend bereikbaar zal zijn.

We gaan er met z’n allen een geweldig weekend van maken, wij hebben er alvast veel zin in. Tot 26 juni!
 
Groetjes van de D-weekend organisatie:
Dennis Alofsen
Dennis Knaap
Mark Knijnenburg 
Jens Lieftink
Irene Morcus-Scheffer
Rene Slotemaker 
Klaas Tegel
 
Evenementen