Teamindeling jeugd A-F 2021-2022

Nieuws
Woensdag 9-6
 
De teamindelingen jeugd (A- tot en met F-categorie) voor het seizoen 2021-2022 kun je vinden in LISATeam. Meld je in LISATeam aan met je lidnummer en wachtwoord (je lidnummer staat op de contributiefactuur). Onder het kopje Club -> Documenten kun je het document met de teamindelingen vinden in de map genaamd Teamindelingen. De indeling voor de Puppies en Kabouters zal rond de zomervakantie bekend worden gemaakt.

Het maken van teams voor onze hockeyclub is elk jaar weer een grote puzzel. Er zijn meerdere variabelen zoals leeftijd, aantal kinderen per categorie, sociale aspecten, intrinsieke motivatie, motoriek, technische vaardigheden etc. Het teamindelingsbeleid is bij onze vereniging transparant. Wij proberen bij het maken van de teamsamenstelling zoveel mogelijk leden het naar hun zin te maken.

In LISATeam staat onder menu Club -> Documenten -> Teamindelingen een document genaamd Teamsamenstelling Jeugd 2021-2022. In dit document wordt per categorie uitgelegd hoe de samenstelling voor teams in die categorie is gedaan.

De afgelopen jaren is er altijd een mogelijkheid geweest voor ouders van spelers/speelsters om vragen te stellen op een vaste datum en tijdstip in het clubhuis indien er, na het lezen van het bovenstaande document, nog steeds bepaalde zaken onduidelijk waren. Door de uitbraak van Covid-19 en alle gestelde maatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk.

Daar we ook gezien hebben dat het aantal vragen jaarlijks afneemt en dat er het afgelopen jaar zelfs geen enkele vraag was met betrekking tot het proces van teamindelingen hebben we besloten ook geen moment hiervoor te creëren. Mocht er onverhoopt toch nog een vraag zijn met betrekking tot "het proces van teamsamenstellingen maken” en de teamsamenstelling zelf, dan kunt u een bericht sturen naar de Technisch Manager ([email protected]).

De afgelopen jaren voeren wij steeds op dezelfde manier de transparante teamindelingen uit, met categorieleiding die over de sociale aspecten gaan en de onafhankelijke KNHB gediplomeerde trainersstaf die op sterkte en potentie selecteert. 

Zie het trainingsschema voor de komende 3 weken (14 juni tot en met 2 juli) voor wanneer je in de nieuwe teamsamenstelling traint. Kijk ook naar het wedstrijdschema voor de wedstrijden welke op 19 juni zullen worden gespeeld.
 
Jeugd