Inschrijfformulier

Inschrijven gaat snel en makkelijk via dit formulier; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze administratie. Er wordt op basis van de door u ingevulde gegevens een inschrijfformulier gemaakt; dit kunt u afdrukken voor eigen gebruik. Wanneer u dit formulier volledig invult en verzendt, is het digitaal getekend en daarmee definitief.

Minderjarigen moeten worden ingeschreven door een ouder/verzorger.

Mocht u gebruik willen maken van de 3 vrijblijvende (gratis) proeftrainingen, dan kunt u dat op het inschrijfformulier aangeven door bij type lidmaatschap te kiezen voor "proeflid". Na de 3 proeftrainingen mag u aangeven of u/uw kind definitief lid wil worden van BHC Overbos. Dat kan door een bericht naar de Ledenadministratie. Gebruik daarvoor het contactformulier en selecteer functie Ledenadministratie.

Op het inschrijfformulier wordt een aantal gegevens van u gevraagd die wij nodig hebben om de inschrijving van u/uw kind soepel te laten verlopen. Ook heeft dit te maken met de verzekering. Mocht er na 3 proeftrainingen worden besloten om niet definitief lid te worden van BHC Overbos dan worden deze gegevens uit de ledenadministratie verwijderd.

Op het inschrijfformulier dient de inschrijver ook aan te geven bekend te zijn met de inhoud van de volgende reglementen en richtlijnen (klik op de links om deze in te zien):
Vul hieronder de gegevens in van het aan te melden lid.

Inschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Financieel
   
 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
   
   
 
Voor jeugdleden (jonger dan 18 jaar)
   
   
Hockey vragen
   
   
   
   
   
Wat gaat u binnen de vereniging doen?
  Hieronder volgen nog enige vragen over uzelf en over wat u voor de vereniging kunt betekenen. De vereniging draait volledig op vrijwilligers. Elk lid of ouder van een jeugdlid doet verplicht mee met de bardiensten(1-2 p.j.) en het halen en brengen van de kinderen. Daarenboven zijn er verschillende commissies die de club draaiende houden. Wij willen graag weten waarmee u BHC Overbos gaat helpen. Heeft u diploma's op het gebied van hockeysport of horeca? Dan horen wij dat ook graag.

 
   
   
   
   
Automatisch Incasso
  Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u binnen 30 dagen na de boekingsdatum het bedrag via uw bank- of girokantoor terugvorderen.

 
   
Clubondersteuning
   
   
Akkoord
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.