Lidmaatschap opzeggen

Je kunt het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen alleen kosteloos beëindigen als je vóór 1 mei opzegt en hiervan een bevestiging ontvangt.

Voor eindexamenkandidaten maken we een uitzondering. Als jij dit jaar eindexamen doet kan je jouw lidmaatschap onder voorbehoud opzeggen. Breng ons dat wel uiterlijk vóór 1 mei van het lopende verenigingsjaar op de hoogte van een opzegging met voorbehoud door een bericht te sturen naar de ledenadministratie. Dan overleggen we wat het beste bij jouw situatie past. Als je definitief wilt stoppen moet je vóór 15 juni van het lopende verenigingsjaar je lidmaatschap definitief opzeggen. Handig als je nog onzeker bent over waar je gaat studeren of wat er gaat gebeuren na de zomervakantie.

Het opzeggen van het lidmaatschap ná de uiterlijke opzegtermijn brengt kosten met zich mee en deze zijn als volgt:

1 - 31 mei: €50,00
1 - 30 juni: 40% van verschuldigde contributie van volgend seizoen
1 - 31 juli: 50% van verschuldigde contributie van volgend seizoen
na 31 juli: 100% van verschuldigde contributie van volgend seizoen

Je kunt je lidmaatschap alleen opzeggen via het formulier op de website door in te loggen op LISATeam. Ga naar het menu Club bovenaan de pagina en open het Opzegformulier. Vul dit formulier volledig in en bevestig de opzegging; deze wordt dan automatisch in het systeem verwerkt. Let er goed op dat je een bevestiging ontvangt. Als je namelijk geen bevestiging ontvangt dan hebben wij je opzegging nog niet in behandeling genomen en ben je nog steeds lid.
 
Telefonische opzeggingen worden niet in behandeling genomen en opzeggingen bij coaches, trainers of bestuursleden worden beschouwd als zijnde niet gedaan. Je blijft dan dus ook nog contributieplichtig.

Aanvragen voor half-spelend lidmaatschap senioren dienen vóór 1 mei bij de ledenadministratie te zijn ingediend. Zo'n aanvraag geldt voor één seizoen, waarna je automatisch weer heel-spelend lid wordt.

Mochten er vragen zijn of lukt het niet met het opzegformulier, neem dan contact op met [email protected].