Proeftraining

Proeftraining of lid worden
Wil je misschien lid worden van BHC Overbos maar wil je eerst een paar trainingen meedoen om te kijken of hockey de sport voor jou is? Dat kan! We vinden het leuk om nieuwe leden te verwelkomen. Beginnen met hockey kan al vanaf 5 jaar. We hebben verschillende vormen van hockey; voor iedere leeftijdscategorie is er iets passends, of het nu voor de jongste jeugd is of voor de recreanten.

Wil je gelijk lid worden, vul dan het inschrijfformulier in. Wil je eerst een proefles meedoen, lees dan verder.

Proeftrainingen (3x)
Je kan bij Overbos geheel vrijblijvend met 3 gratis proeftrainingen meedoen. Je traint mee met leeftijdsgenoten om zo de eerste kneepjes van het hockey onder de knie te krijgen. Het is de bedoeling dat je alle 3 trainingen meedoet zodat je een goed beeld van hockey en van onze club krijgt. En vind je het leuk, dan word je lid. Aan de hand van je geboortedatum word je ingedeeld in een hockey groep/ - lijn (zie overzicht hieronder).

Aanmelden voor proeftrainingen
Vul het aanmeldformulier in om je aan te melden voor de drie gratis proeftrainingen. Na het aanmelden ontvang je van ons bericht met belangrijke informatie. Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar [email protected].

Wat heb je nodig?
Draag gemakkelijke sportkleding en goede sportschoenen, liefst met een goed profiel, want er wordt getraind/gespeeld op kunstgras (maar geen voetbalschoenen met noppen). Trek hoge sportkousen aan.

Voor het volgen van proeftrainingen heeft de club een stick en scheenbeschermers voor je te leen. Die hoef je dus nog niet direct aan te schaffen.

Omdat veiligheid een belangrijk punt is in de hockeysport, is vanaf 6 jaar een bitje verplicht! Als je meedoet aan een van proeftrainingen, zorgt de club voor een bitje bij aanvang van de 1e training. Bitjes zijn ook te koop bij Intersport Veldhuis en bij de bar in ons clubhuis.

Indeling hockeylijn

Leeftijdscategorie Hockeylijn
Je bent 5 jaar op 30 september
Funkey (geen bitje nodig)
Je bent 6 jaar op 30 september
O7
Je bent 7 jaar op 30 september
O8
Je bent 8 jaar op 30 september
O9
Je bent 9 jaar op 30 september
O10
Je bent 10 of 11 jaar op 30 september
O12
Je bent 12 of 13 jaar op 30 september
O14
Je bent 14 of 15 jaar op 30 september
O16
Je bent 16 of 17 jaar op 30 september
O18

Senioren (18 jaar en ouder)
Ben je recreant, senior of een ‘Overbos hockey-ouder’, en wil je een proeftraining meedoen? Stuur dan een bericht naar [email protected]. Je ontvangt dan informatie over wanneer je drie proeftrainingen kan meedoen.