Sponsoring

Voor Sponsoren is BHC Overbos een familieclub met sfeer en dan met name gezelligheid. De Leeuwenkamp betekent voor een heleboel mensen een plek om met plezier naar toe te gaan, en vrienden en vriendinnen te ontmoeten die als extra familie voelen.

Voor sponsoren is BHC Overbos een mogelijkheid zich aan een breed publiek bekend te maken in met name de IJmond, maar ook daarbuiten.BHC Overbos biedt grote zichtlokaties met borden of spandoeken op de 4 velden, of rondom het clubhuis. Daarnaast kunnen teams gesponsord worden, of mogen sponsoren aan de club bijdragen door het leveren van hun produkten of diensten, als dit waarde toevoegt aan de club.

Digitaal kunnen verschillende mogelijkheden worden gekocht, zoals veelbezochte plekken in de Overbos app. Ook bieden we content aan om te laten zien op schermen in het clubhuis, zoals een bedrijfsfilm.

Vraag ook naar de speciale projecten die we ontwikkelen, zoals watertapplaatsen, koffiebekersponsoring, promotie op wedstrijddagen of evenementen.

Komende jaren gaat er een nieuw complex verrijzen in Park Adrichem. Heeft u al eens gedacht aan een prominente rol als sponsor van een deel van het clubhuis of de nieuwe velden? BHC Overbos is in beweging en dat gaat opvallen in de regio!

Contact
Bespreek de verschillende mogelijkheden met de sponsorcommissie van BHC Overbos. Neem contact met ons op via het contactformulier (selecteer functie/commissie Sponsorcommissie). De sponsorocmmissie neemt dan contact met u op.